CRETS
UNTUK TADIKA ANDA

“Adakah anda sedang mencari peluang untuk meningkatkan reputasi serta pendaftaran tadika anda? Apakah GeniusBrain CRETS dan bagaimanakah ia mempengaruhi kemahiran pemikiran kreatif kanak-kanak? Apakah kelebihannya kepada murid-murid dan tadika anda?”

Di era Artificial Intelligence (AI), pemikiran kreatif adalah satu-satunya yang tidak dapat digantikan.

"Terokailah potensi Simulasi Pemikiran Kreatif (CRETS) untuk murid-murid dan tadika anda."

"UNTUK PERKEMBANGAN TADIKA ANDA"

Penyelidikan Kreativiti oleh Dr. George Land and Beth Jarma

Ujian yang dicipta oleh Land dan Jarman untuk NASA adalah mudah dan boleh digunakan untuk mana-mana kumpulan umur. Oleh itu, mereka memutuskan untuk mengukur kemajuan 1600 kanak-kanak berumur antara 4 dan 5 tahun. 98% daripada 1600 kanak-kanak tersebut mencapai tahap genius! Dalam tempoh 5 tahun kemudian, mereka memberikan ujian yang sama kepada kumpulan kanak-kanak yang sama tetapi hasilnya menurun kepada hanya 30% sahaja, satu pengurangan sebanyak 68%. 5 tahun kemudian, ketika semua kanak-kanak tersebut sudah berada di sekolah menengah, mereka menjalankan ujian yang sama lagi, tetapi kali ini, hanya 12% daripada mereka mencapai tahap genius!

Land kemudiannya menjalankan ujian yang sama kepada orang dewasa dengan purata umur 31 tahun dan mendapati kurang daripada 2% daripada semua orang dewasa mencapai tahap genius.

Keputusan menunjukkan bahawa semakin tua kita, semakin kurang kreatif kita. Itulah sebabnya kita melihat bahawa apabila kanak-kanak belajar bahasa baru, mereka dapat belajar dengan lebih cepat daripada orang dewasa. Berita baiknya adalah Kreativiti boleh dipupuk. Dengan memberikan simulasi otak yang betul kepada kanak-kanak, mereka dapat mengekalkan kreativiti mereka dan menyelesaikan masalah dari pelbagai perspektif.

"Ya, saya mahu maklumat lanjut mengenai kursus CRETS GeniusBrain untuk tadika saya dan E-Book 10 Tips Percuma untuk Meningkatkan Pendaftaran Tadika Saya bernilai USD 13."

Kindergarten Request CRETS (#74) https://geniusbrain.com/vipkinder/

RAKAN PEMASARAN

Tadika Yang Menjalankan

Program CRETS

Language »
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to shop
  Open chat
  Live Chat
  GeniusBrain Support
  Hi...thanks for visiting us. How can we assist?